الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ

آخرین اخبار ..

دستگیری یك مالخر در زاهدان!
نسخه PDF چاپ ارسال به دوست
کد خبر:8308    تاريخ انتشار:13 آذر 1390 ساعت 09:17    تعداد بازديد:522
فرمانده انتظامی زاهدان گفت: با دستگیری یك مالخر 93 حلقه انواع لاستیك خودرو و موتور و 133 قطعه لوازم و وسایط نقلیه موتوری دزدیده شده از مردم در این شهرستان كشف شد.

سرهنگ 'غلامرضا جعفری' افزود: ماموران انتظامی زاهدان در راستای ارتقای امنیت اجتماعی از نگهداری مقادیر زیادی اموال دزدی در یكی از مغازه های اوراق فروشی این شهر مطلع و اقدامات خود را در این زمینه آغاز كردند.

به گزارش شنبه پایگاه اطلاع رسانی پلیس سیستان و بلوچستان وی ادامه داد: در بازرسی از مغازه مورد نظر تعداد 93 حلقه انواع لاستیك خودرو، موتورسیكلت و دوچرخه و 133 قطعه وسایل و لوازم وسایط نقلیه موتوری كشف و ضبط شد.

جعفری گفت: تحقیقات در خصوص شناسایی و دستگیری افراد و دزدان مرتبط ادامه دارد.

فرمانده انتظامی زاهدان از شهروندان خواست ضمن رعایت نكات ایمنی و حفاظت از اموال خود، اموال مشكوك را از افراد ناآشنا خریداری نكنند.

وی تاكید كرد: شهروندان در صورت برخورد با چنین مواردی مراتب را با شماره 110 مركز فوریت های پلیس و یا سامانه پیام كوتاه 300051110 اطلاع دهند تا ماموران انتظامی اقدامات لازم را به عمل آورند.

نظر ها
افزودن جدید جستجو
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
عنوان:

3.20 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Advertisement

 Advertisement

 Advertisement

Advertisement

 Advertisement

 Advertisement

كليه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذكر منبع بلامانع است

Zahedanpress . All rights reserved